Mitt café har stora framgångar nu när jag får hjälp med ekonomin!

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag vill tipsa om och rekommendera er om Helén Bondesson och hennes företag Helén Bondessons Redovisningsbyrå AB. Jag kom i kontakt med Helén när jag nyligen tagit steget fram och blivit egen företagare och öppnat upp mitt alldeles egna café här nere i helt mysiga och alldeles fantastiska Skåne. Jag kände att jag var i behov av hjälp med bokföring och någon som hade hand om min ekonomi eftersom jag aldrig kunnat sådant och jag verkligen kände att jag behövde hjälp med detta så jag kunde lägga all min energi och tid och mitt mysiga café och mina kunder!

Jag vill verkligen rekommendera Helén Bondessons och hennes redovisningsbyrå nere i Skåne då jag verkligen inte tror att jag skulle kunnat få någon som helst bättre eller mer balanserad och effektiv hjälp med min ekonomi. Jag hoppas att detta kan vara till hjälp för er där ute som också funderar eller är på gång med att öppna upp och skapa ett eget företag! Hon är verkligen så kunnig och jag är så himla glad över att jag tog hjälp och får hjälp av just Helén. Med detta sagt så vill jag bara dela med mig av att mitt företag går jättebra! Det är alltid lika kul att verkligen ha sitt alldeles egna ställe. Är så glad att jag gjorde detta! Hoppas ni har det bra, och att ni fortsätter att komma och besöka mig och mitt café nere i Skåne! Tack så mycket för allt ni stöttar mig med! Ha det bra, så hörs vi snart igen!